Houten trap renoveren

Er zijn legio redenen om uw trap te vernieuwen of een tweede leven te geven. Als centraal stuk in uw woning, hoort bij een vernieuwing van het interieur, logischerwijs ook een vernieuwing van de trap. Dat kan enerzijds door het kiezen voor een gloednieuw ontwerp, maar een andere optie is uw oude trap in zijn oude glorie herstellen. Los van uw persoonlijke voorkeur, als het aankomt op traprenovatie, beschikt u over heel wat mogelijkheden.

Trap opnieuw betreden

Een snelle manier om de trap nieuw leven in te blazen is om bovenop de bestaande treden, overzettreden of valse treden te plaatsen. Dankzij de beperkte dikte van deze overzettreden, is er bijna geen onderscheid te zien met de onderliggende massieve treden. Het resultaat is een trap renovatie die zo min mogelijk de bestaande constructie beïnvloedt en perfect past bij uw interieur.

Trap authenticiteit behouden

Afschuren of decaperen
Zandstralen

Welke keuze u ook maakt, een New Signature trap of deur gaat, zorgeloos, decennia mee. U kunt dus gerust zijn! Is uw trap aan vernieuwing toe? Of hebt u een nieuw ontwerp in gedachten? 

p1acromupp1n5m12u41kak1rhb8tc3.jpg