New Signature kurk parket, zalig & duurzaam

Een parketvloer in kurk geeft een aparte aangename ervaring, een ervaring die dicht aanleunt bij het gevoel van tapijt. Een vloer in kurk is een investering waar u nog jaren lang genot van zult hebben. 

Duurzaam

Dankzij de elasticiteit en de samendrukbaarheid van een kurken vloer is deze bijzonder duurzaam. Kurk absorbeert daarnaast heel goed schokken. 

Akoestische isolatie

Kurk heeft van nature uit een akoestische isolatie. Het geluid wordt maar liefst met de helft gereduceerd. Hoe komt dat? De honingraatstructuur van kurk bestaat grotendeels uit lucht waardoor de trillingen en geluiden beter geabsorbeerd kunnen worden. 

Isolatie

Kurk heeft een zeer natuurlijke isolerende factor. Doordat kurk een zeer laag termisch geleidingsvermogen heeft kan de warmte niet ontsnappen. Zo behoudt de kurken vloer het heel jaar door een ideale temperatuur.

Absorberend

Kurk werkt zeer absorberend, dit geeft een aangenaam en tegelijkertijd stevig gevoel bij het neerkomen van uw voeten. De veerkrachtigheid van kurk verlicht de spanning in uw voeten, gewrichten, benen en rug. 

Voor een beter beeld van alle stijlen en karakteristieken komt u best onze kurken parketvloeren aan den lijve ondervinden in onze toonzaal

Terug naar lijst