New Signature meerlagenparket is een meerwaarde

U kan het vast al raden: meerlagenparket bestaat uit meerdere houtlagen. Maar wat heeft meerlagen parket nu bijvoorbeeld voor op massief parket? Lees verder, en ontdek de vele voordelen van meerlaags parket.

Meerlagenparket is een sterke keuze

Het meerlagen parket van New Signature bestaat uit een onderlaag in multiplex en een bovenlaag van massief hout. Dit maakt dit type houten vloerbedekking beter bestand tegen vervorming bij luchtvochtigheid en temperatuurverschillen. Dankzij deze sterkere opbouw is het meerlagenparket uitermate geschikt om toe te passen bij vloerverwarming. De kwaliteit is verkrijgbaar in premier, bis,rustiek of hoeve.

Maar meerlagenparket is ook een duurzame investering. Is de toplaag verouderd of bent u toe aan vernieuwing? Voor een nieuw resultaat volstaat het om de (massieve) planken van de bovenlaag te schuren en te voorzien van een nieuwe afwerking. Bovendien kan een meerlagenparket of plankenvloer in zijn levensduur meerdere keren worden opgeschuurd.

Bij New Signature zit u gebeiteld voor het beste gamma aan houten vloeren en de ruimste collectie meerlagenparket. Ontdek hier ons volledig assortiment houten vloerbedekking of laat u inspireren in onze toonzaal. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.

Hout is ons vak

Terug naar lijst