Trappen, deuren en meer

Onder onze brede waaier van New Signature producten zal je altijd de mogelijkheid hebben om een trap en deuren te vinden die overeenkomen met uw smaak. Inderdaad, New Signature stelt niet alleen de verschillende types van trappen en deuren voor aan hun klanten, maar geven ook de mogelijkheid om zelf hun deuren, trappen te creëren naar hun eigen smaak. New Signature biedt verschillende geesten aan...

LANDHUIS

De geest van "landhuis" zal perfect passen binnen uw woning als u op zoek bent naar een rustieke, gezellige warme trap die door ons gemaakt wordt met de kwaliteit van eik.

Om uw trap af te werken maken we gebogen leuningen in massief hout, gedraaide ballustrades in hout of in smeedijzer die prachtig samen gaan met de sfeer die je zoekt.

In diezelfde geest maken we massief eiken deuren zoals onze modellen "Venesia", "Marrakech", "Vienna" of zelfs "Roma". Deze zorgen voor een stijlvolle verbetering van uw huis. De deuren kunnen naar uw keuze versierd worden met dakkapellen of beglaasde medaillons.

Tot slot, zullen onze wand & lambriseringen een laatste touch van warmte aanbrengen in uw woning. Dit onder meer door wand & lambriseringen in hetzelfde massieve eiken hout zoals uw trap.

CHARME

De geest van "Charme" zal misschien meer overeenkomen als je op zoek bent naar een geoliede trap met geschilderde leuningen in lichte kleuren zoals gebroken wit of grijs met verfijnd afgewerkt schrijnwerk zoals in oude Engelse gebouwen.

In deze geest, kan uw trap naar uw wensen worden gemaakt, met leuningen die in de kleuren van uw trap of in een soortgelijke toon (grijs, gebroken wit) kunnen worden worden gemaakt. Balustrades kunnen al dan niet worden geplaatst op de staanders van de trap.

Onze MDF deuren in Cottage stijl, geschilderd in dezelfde kleuren als uw trap zijn een combinatie van smaak met een trap in "charme" stijl. De deuren met glazen vierkanten zijn het beste om in de "charme" stijle te blijven.

Ons hout blijft duidelijk in de Britse stijl, vooral met de houten wanden & lambriseringen.

LINEAIR MINIMALISME

De geest van "lineair minimalisme" voldoet aan de verwachtingen van mensen die op zoek zijn naar minimalisme en lineariteit, rechte lijnen in hun woning. Met een minimum aan materialen zorgen we voor een modern tintje in uw huis met een vleugje klasse, en dit natuurlijk zonder te overdrijven.

Deze geest omvat ook trappen met een centrale trapboom of trappen tussen twee muren. Dit brengt moderniteit en een zekere strengheid in de woning.

In deze stijl, adviseren wij u deuren verguld in eik, kersenhout, beuk of zelfs wengé die een zekere artistieke soberheid meebrengt in uw interieur.

In tegenstelling tot eerdere voorgestelde geesten waar hout sterk aanwezig is, zullen rechte leuningen in inox een strikte voorkeur zijn. Ook smeedijzeren leuningen worden vaak gekozen maar deze zijn plat en vrij neutraal zijn.

BASELINE

De geest van "baseline" komt overeen met de wensen van onze klanten die hun huis willen inrichten met een moderne toets voor een interessant budget zonder vakmanschap en kwaliteit over te slaan. U hebt ook de mogelijkheid om een inox trap leuning te combineren met de warmte van hout in enkele standaard modellen, deze zijn toegankelijk voor alle budgetten.

Onze schilder deuren komen overeen met het interieur die u wilt schilderen zonder dat het duur wordt