Wij pakken graag uit met onze troeven

Onze toonzalen:

New Signature beschikt over 1 toonzaal te Gent - Sint Martens Latem. De burelen en productie gebeuren in Meulebeke. Op die manier kunnen we u ons productgamma in een warm kader en in alle rust laten ontdekken. Onze toonzaalverantwoordelijken zijn er van maandag tot zaterdag om u alle informatie te verschaffen bij de keuze van een type trap of deur. Ook bij de keuze van de houtsoort, de afwerking en het later onderhoud van de deur of trap staan we u graag bij.

Onze flexibiliteit:

Dankzij een flexibel 2-ploegen systeem en uitgebreide productiecapaciteit kunnen we vele projecten en uitdagingen aan: groot of klein. Bovendien verlopen tussen opmeting en plaatsing gemiddeld slechts 4 weken!

Ons uitgebreid aanbod:

Materiaalkeuze is vanzelfsprekend vrij, en wij zijn er om u weg te wijzen doorheen de vele mogelijkheden: hout, metaal, smeedijzer of inox. New Signature garandeert dat uw creatieve wensen gerealiseerd worden.

Onze eigen plaatsingsdienst:

New Signature streeft maximale klantentevredenheid na vanaf de prijsaanvraag tot aan de accurate plaatsing van de deur, parket of trap.  Onze toegewijde plaatsers zorgen voor een onberispelijke, nette en vooral accurate plaatsing van uw trap of deur. Dit laten we niet over aan een ander, maar beheren die belangrijke laatste stap 100% zelf.