Zwarte Z-trap van rubberwood

Sommige projecten mogen extra in het zonnetje gezet worden. Dat geldt zeker voor deze bijzondere trap met Z-vormige treden die zelfs in het magazine The Art of Living is verschenen. Onze klant koos voor een grondige renovatie. Hun oude bungalow werd volledig gerenoveerd naar een hedendaagse designvilla. New Signature mocht in dit mooie project de trap voorzien. En het resultaat mag er zeker zijn.  

 

Waarom de keuze voor een Z-trap?

Een Z-trap is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook andere voordelen. U kunt nergens achter blijven haken en het tredevlak is iets groter. Hierdoor is het een van de veiligste trappen.

Een Z-trap past perfect in moderne interieurs. Het design is speels en heeft een luxeuze uitstraling. Bij dit project is gekozen voor een trap gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort is duurzaam, sterk en makkelijk te bewerken. Van nature is rubberwood licht van kleur, waardoor het eenvoudig te verven, beitsen of lakken is. In dit project is gekozen voor een mooie diepe zwarte kleur om het geheel af te maken.

Terug naar lijst