Metaal en inox balustraden

Welke producten kan u buiten gebruiken voor een balustrade? Inox natuurlijk! Roestvrij én super modern. Bent u voorstander van modern? Waarom probeert u dan geen inox balustrade in uw woning? Wij tonen alvast enkele van de vele mogelijkheden: 

Metalen balustrades in huis

Hoe breng je een moderne sfeer in huis? Inox en metaal brengen het antwoord. Op de foto rechts ziet u de afwerking van een leuning met Inox spijlen tot tegen plafond. Kindveilig, strak én modern! 

Heeft u zelf een idee van hoe uw balustrade er moet uit zien? We zitten graag met u samen om uw plan tot uitvoering te brengen.

Inox balustrades voor buiten

De favoriete toepassing van inox in balustrade blijft nog steeds voor buitengebruik. Dat is niet te verbazen, gezien inox een roestvrij staal is. Het is daarbij ook makkelijk in onderhoud en zorgt voor een moderne afwerking van de trappen rond uw woning.

Op de foto's bovenaan deze blog ziet u in volgorde: Een inox handgreep tegen een muur geplaatst, een inox balustrade voor een buitentrap en een inox buitenbalustrade met mat glas in glasklemmen.

Op de foto's hieronder ziet u verschillende versies van inox balustrades.

NEW SIGNATURE HELPT U GRAAG VERDER!

Benieuwd naar wat New Signature voor u en uw interieur en exterieur kan betekenen? 
Neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Terug naar lijst