Rubberwood trap & krasvrij gelakte deur Lochristi

Voor dit opbrengstproject in het Oost-Vlaamse Lochristi leverde New Signature een op maat gemaakte trap met gesloten treden uit het stijlvolle rubberwood. Daarnaast werden krasvrij gelakte deuren op maat voorzien. Samen vormen ze een stijlvol geheel.

Rubberwood trap op maat 

De trap op maat uit rubberwood maakt onderaan één kwartdraai en bestaat uit gesloten treden tussen twee trapbomen. Deze stijlvolle trap werd bovendien voorzien van een ronde muurhandgreep uit hetzelfde hout, waardoor alles een mooi afgewerkt geheel vormt.

De lichte kleur van deze kwalitatieve houtsoort past perfect bij de kraakwitte kleur van de gang. Samen vormen ze een modern geheel en brengen ze licht in huis. 

Krasvrij gelakte deur

Naast de op maat gemaakte trap voorzag New Signature ook in houten deuren die krasvrij gelakt werden. De moderne look van het lichte hout en de witte gang wordt hierbij doorgetrokken naar de witte deuren in de gang op de gelijkvloersverdieping.

Wie houdt van een minimalistisch interieur zit alvast gebeiteld met een strakke, krasvrij gelakte deur als deze. De vlakke en cleane look wordt bovendien versterkt door de hoogwaardige laklaag.

Wenst u meer informatie over onze krasvrij gelakte deuren of rubberwood trappen? Contacteer New Signature vrijblijvend.

Terug naar lijst