Totaalconcept van New Signature

New Signature verzorgde de inkleding van deze woning. Binnen deze woning wilde de klant zoveel mogelijk ruimte creëren door het gebruik van witte muren met witte deuren. Het parket is een modern krijtwitte parket, de trap geniet bovendien van dezelfde bekleding waardoor het één mooi geheel vormt.

Krijtwit parket

Het krijtwitte parket met de witte muren vormt een mooi contrast met de zwarte kaders van de ramen. In dit gehele project is rekening gehouden met het ruimtegevoel en de lichtinval. De neutraliteit van de muren en het parket laten ook toe om met de meubels of verlichting accenten te gaan leggen. Het is een zeer neutrale aankleding die bij heel veel interieuren van vandaag past.

Op zoek naar een gelijkaardige vloer? Wat dacht u van dit krijtwit parket

Witte deuren met zwarte accenten

Binnen heel de woning zijn er zwarte accenten terug te vinden. De verlichting in de living, de inlijsting van de ramen, ... . In het verlengde hiervan werd er gekozen voor het plaatsen van witte deuren met zwarte klinken. Deze sluiten mooi aan bij de rest van het interieur.

Benieuwd hoe New Signature u kan helpen?

Benieuwd naar wat New Signature voor u en uw interieur kan betekenen? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Terug naar lijst