Trap, deur en parket met een landelijk karakter

Alweer een nieuwe realisatie van New Signature. Voor dit project verzorgde New Signature de plaatsing van een landelijke trap met metalen balustrade, het plaatsen van het parket en tot slot nieuwe deuren. De trap, parket en deuren vormen de perfecte overgang tussen de bestaande vloeren en het nieuwe parket. 

Landelijke trap

Een houten trap die perfect past in het landelijk karakter van de woning. De zwarte tegels, de houten trap, de metalen balustrade, alles vormt één mooi geheel. De trap is een centraal onderdeel van de gang en mag zeker gezien worden!

New Siganture denkt ook aan veiligheid, de balustrade biedt enkel toegang langs de zijkant. Zo kan u niet rechtstreeks naar beneden van om de hoek. 

Landelijke deur

Landelijke houten deuren, met en zonder glas. Het voordeel van een dubbele deur met glas is dat deze een ruimtelijk gevoel geeft. De prachtige houten deuren van New Signature geven een tijdloos karakter aan de woning.

Parket

De parketvloer in de living is zo geplaatst dat deze in de richting van het venster is gelegen. Dit zorgt ervoor dat de living een breder gevoel creeërt. De prachtige afwerking door New Signature maakt het plaatje compleet.

Interesse in een gelijkaardig landelijke project voor u door New Signature? Wij plaatsen uw deuren, trappen en parket. Neem vandaag nog contact op met ons en wij helpen u met uw volgende realisatie. Mail ons op info@new-signature.be of bel ons op 051/575 478

Terug naar lijst