All-in-one project New Signature

Trap, deur en parket

Prachtig nieuwe realisatie door New Signature. Een naadloze combinatie tussen trap, deur en parket. Alles vormt samen één mooi geheel zonder dat het één afbreuk doet op het ander. De plafondhoge ingepleisterde blokdeuren, strak en modern wit gelakte deurkrukken zonder zichtbare rosas, wit geolied parket en trap ... . Kortom, een droom van een realisatie voor New Signature.

Parket

Het parket is vervaardigd uit wit geolied hout met ingewerkte vloerstopcontacten. Deze stopcontacten worden afgesloten met een beschermplaat. Deze plaat beschermt het stopcontact bij het kuisen van de vloer alsook voor spelende kinderen. De wit geoliede vloer heeft een prachtig bleke mate afwerking die bij elke lichtinval verrassend is.

Trap

De trap is een zwevende eiken trap die dezelfde afwerking genoot als het parket, wit geolied. Dankzij dezelfde afwerking als het parket sluit de trap perfect aan en is deze mooi weggewerkt in het interieur. Deze afwerking zorgt ervoor dat uw trap gezien mag worden en geen bombastische indruk nalaat. Voor de handgreep werd er geopteerd voor wit gelakt metaal. 

Deuren

De plafondhoge ingepleisterde blokdeuren zorgen voor een prachtig zicht wanneer de deur open of gesloten is. Binnen dit all-in-one project is er ook gebruik gemaakt van enkele en dubbele pivotdeuren

Enkele sfeerbeelden: 

Terug naar lijst