Propere afwerking voor houten deuren en parket

Werken met het materiaal hout is niet altijd eenvoudig. Nu en dan staan onze vakmensen voor uitdagingen. Hout is namelijk een natuurproduct en heeft een eigenzinnig karakter. Een perfecte plaatsing en afwerking van een houten deur-parket-trap vraagt m.a.w. een vakman. 

Massief houten planken van parket in de juiste grootte en vorm zagen of schuren en perfect laten aansluiten vraagt iemand met de nodige technische expertise. Hetzelfde voor de plaatsing van de plinten of de afwerking: lakken, oliën, kleuren of vernissen. Om te voorkomen dat de klassieke uitstraling van het massieve parket in dit project schril afsteekt tegen de ‘propere’ witte uitstraling van het geheel, stond meer dan ooit een perfecte afwerking voorop.

Voor ons nieuwste project werd gestreefd naar een klassevolle uitstraling. In dit minimalistische interieur schittert het parket in een glansrol. Maar ook de houten deuren met de zwart gelakte deurklinken als blikvangers trekken gegarandeerd de aandacht. Dit contrast tussen het landelijke karakter van het parket en het moderne design van de witte houten deuren krijgt het geheel een eigenzinnige harmonie.

Terug naar lijst