Prachtige houten trap in de werkplaats

Tussen concept en realisatie gaat vaak een lang stappen-proces. Een houten trap maken en plaatsen is namelijk geen klein bier. Het is de verbinding van het gelijkvloers met de bovenverdieping(en). En daarbij komen heel wat richtlijnen inzake veiligheid bij kijken. Circa 15% van de ongevallen binnenshuis gebeuren immers bij het betreden van een trap. Om u te verzekeren van ons vakmanschap geven wij u daarom graag een blik achter de schermen bij de productie van ons laatste project.

Elke houten trap die onze werkplaats te Meulebeke verlaat is een uitdaging op vlak van de plaatsing. Het spreekt voor zich dat de ruimte, de omvang en de afmetingen van de houten trap bepaalt, maar wist u ook dat de positie van de trap belangrijk is? De positie van de trap is namelijk cruciaal bij het bepalen van de juiste verlichting. Vandaar dat onze vakmensen altijd bij u ter plaatse komen opmeten.

Op de foto’s hieronder ziet u onze laatste realisatie - een prachtige trap in oud eik - die net de afwerkingsfase ingaat. Binnenkort starten onze vakmannen aan het hekwerk en de verdere afwerking van de leuning. Extra toevoegingen worden nadien toegevoegd.

Terug naar lijst