Over New Signature

New Signature evolueerde door de jaren heen van een ambachtelijke trappenmaker naar een middelgroot bedrijf. Deze groei wensen we de komende jaren te bestendigen. Maar, we waken erover om de familiale bedrijfsgeest te behouden. Zo zijn we ervan overtuigd u de kwaliteit en vooral de service te garanderen die u verdient.

"Vakmanschap ten dienste van al onze professionele en particuliere klanten."

Klassiek tot excentriek

We realiseren zowel klassieke, machinaal geproduceerde trappen en deuren alsook originele en excentrieke exemplaren. In ons atelier vervaardigen onze specialisten uw ontwerp gedeeltelijk of volledig met de hand, wat ons bedrijf uniek maakt in België. Wat u ook wenst, wij realiseren uw dromen. Naast trappen en deuren vervaardigen we ook trapleuningen, wanden en lambriseringen. 

Innovatie

Van oudsher was New Signature in Meulebeke maar ook ver daarbuiten gekend als trappenmaker. In 2009 werd naast de belangrijke divisie trappen, ook een divisie deuren opgestart. Elk jaar innoveren we in deze divisie en streven naar een zo breed mogelijk productgamma: naast o.a. op maat gemaakte massieve deuren, MDF - en schilderdeuren zijn we ook producent van brandwerende en akoestische deuren.

In 2010 werd een derde divisie opgericht die instaat voor de produktie van handgemaakte smeedijzeren deuren, leuningen en balustrades. Niet enkel smeedijzer maar ook inox wordt veelvuldig in onze ontwerpen verwerkt.

Sinds kort is er ook een parket divisie. Dit zowel gerookt, getrommeld, en voor alle houtsoorten. Alles in onze eigen gemaakte kleuren gecombineerd met de trap. Een interieur naar uw wensen.

Eigen productie in België

Onze volledige productie is in België gevestigd, de vestiging in Meulebeke (West-Vlaanderen) heeft een totale oppervlakte van 1 ha.

Hout is ons vak