Een ware specialist in houten trappen en deuren voor regio Waregem

Bij het plaatsen van een houten trap komen 1001 obstakels kijken. Maar klanten uit de regio Waregem hoeven zich geen zorgen te maken. New Signature, de specialist in houten trappen, is nooit veraf. Een kijkje op onze website zal al veel inzicht geven in de mogelijkheden voor het plaatsen van een houten trap, een bezoekje aan onze showroom in Meulebeke zal de laatste vragen wegwerken.

Bekijk zelf ons aanbod houten trappen

Elke weekdag is onze toonzaal in Meulebeke open. Geef ons een belletje vooraf of loop zo even langs: wij zijn er alvast om onze rijke ervaring in het plaatsen van houten trappen te delen. En niet alleen onze ervaring, we maken je graag ook even wegwijs in het aanbod aan soorten trappen, houtsoorten voor trappen, afwerkingen, kleuren, …

Laat je adviseren over je houten trap

Maak je niet ongerust als je trap ingepland dient te worden in een complexe omgeving. Hout is daarvoor een perfect werkmiddel: op zich is hout niet altijd het goedkoopste materiaal, maar het is wel licht en geeft veel flexibiliteit voor het nemen van kwartdraaien of bochten. Je kan er alle kanten mee uit. En het blijft een natuurproduct, en dat kan een doorslaggevend argument zijn voor je interieurwensen, vooral als je wil dat je interieur leeft. En wie weet kan je trap nog een kast of andere bergruimte herbergen. Dat bekijken we graag mee voor jullie, om alles uit jullie houten trap te halen wat er in zit.