Van Tielt naar Meulebeke voor een houten trap: een klein stap

Wie in regio Tielt plannen heeft voor het plaatsen van een houten trap, hoeft maar een kleine stap te zetten naar dé oplossing. Even tot de showroom van New Signature in Meulebeke komen, en daar vind je een walhalla aan mogelijkheden met houten trappen. Landhuis, charme, lineair minimalisme… we hebben allicht meer uitvoeringen dan u durft te dromen.

Bekijk zelf ons aanbod houten trappen

Want dromen van je houten trap, dat mag. Maak je geen zorgen over technische beperkingen of obstakels: New Signature is er met zijn jarenlange ervaring om uw droom waar te maken. De technische beslommeringen zijn voor ons. En we leveren nagenoeg volledig handwerk. Daarmee zijn we werkelijk uniek in België. Naast houten trappen vervaardigen we overigens ook deuren, trapleuningen, wanden en lambriseringen.

Elke houten trap is anders

Elke plaatsing van een houten trap is anders. Want elk interieur is anders, en iedereen heeft een verschillende smaak. Er is dan ook vrijheid troef in de keuze van houtsoorten, afwerkingen en materialen. Er zijn een paar echte do’s en don’ts voor het plaatsen van houten trappen, waar we je wel zullen op wijzen wanneer je bij ons langsloopt. Maar voor het overige: laat je fantasie maar de vrije loop – we plaatsen al courante trappen tot enkele zeer excentrieke exemplaren. En we zijn nog nooit gestruikeld over een vraag voor een houten trap.