Dé vakman voor houten trappen en deuren in regio Roeselare

Vanuit onze toonzaal in Meulebeke bedienen wij van New Signature alle regio’s in West-Vlaanderen, van Kortrijk over Roeselare tot Brugge. Al jarenlang zijn we een referentie in het plaatsen van houten trappen. Zeker ons paradepaardje, maar dat is het installeren van parket, wanden en lambriseringen evengoed – om over ons aanbod aan deuren niet te zwijgen.

Houten trappen zijn onze tweede natuur

Ongeacht de keuze qua stijl die u voor ogen heeft voor uw houten trap - de cottage stijl, charmante, klassieke tot moderne stijl – u bent bij New Signature aan het juiste adres. Houten trappen op maat maken, dat is onze tweede natuur. Ook in moeilijker situaties of passages: kom uw project gewoon voorleggen, de kans is groot dat we al in een soortgelijke situatie aan het werk geweest zijn. Het aantal houten trappen dat we immers door de jaren heen plaatsten in de regio Roeselare, Kortrijk of Brugge, valt haast niet meer te tellen.

Houten trappen in alle houtsoorten

Van Roeselare naar onze toonzaal in Meulebeke is maar een kleine stap. Maar een grote stap voorwaarts in uw plannen: u kunt er immers verschillende opstellingen bekijken, en tal van houtsoorten zelf even zien, ruiken en voelen. Nog altijd de beste manier om te beslissen over uw houten trap: in levende lijve eens aanschouwen. En terwijl u er toch bent, kunnen we meteen al even de installatie doornemen en de mogelijke obstakels die zich kunnen voordoen. Geen trap is immers dezelfde, maar moeilijk gaat ook: we namen al de gekste bochten bij het plaatsen van onze houten trappen.