Houten trappen en deuren in regio Kortrijk: één adres

Houten trappen plaatsen, het is een vak apart. Schoenmaker blijf bij je leest is hier het devies: enkel een beslagen trappenmaker zal het plaatsen van een houten trap tot een goed einde brengen. Goed nieuws voor iedereen uit regio Kortrijk op zoek naar die ervaren vakman: New Signature bedient gans West-Vlaanderen, van Brugge over Roeselare tot Kortrijk. 

New Signature, jaren ervaring in houten trappen

Onze ervaring ligt in alle aspecten die komen kijken bij het plaatsen van een houten trap. Zowel het technische, maar ook de keuze van de stijl – gaande van de cottage stijl, over de charmante, klassieke tot moderne stijl, tot de keuze van materialen en houtsoorten. Die keuzes bepalen mee of u als klant écht tevreden bent van uw trap – een houten trap moet immers één worden met het interieur, moet als gegoten zitten in de woning. Subtiel, niet te opvallend, of misschien mag de houten trap juist wel een lichte toets geven aan uw interieur… Het zijn allemaal zaken die we vooraf bespreken. We leggen al onze jaren ervaring in de bespreking vooraf en in de installatie, zodat we uw woning verrijken met de juiste oplossing.

Houten trappen die jaren meegaan

Ga niet over één nacht ijs bij de keuze van uw houten trap. Van Kortrijk naar onze toonzaal in Meulebeke, het is maar een korte rit, maar u zult er tonnen inspiratie opdoen en u zult er antwoorden krijgen op al uw vragen. Voorbeelden van houten trappen bij de vleet, projecten van tevreden klanten bij de vleet. Maak vandaag nog een afspraak en kom gerust even langs. Zo is de eerste stap op uw nieuwe houten trap al gezet!