Izegem, daar koopt u uw houten trap of deur bij New Signature

Want in en rond Izegem is er geen vakman zo ervaren en geroutineerd in het plaatsen van houten trappen als New Signature uit Meulebeke. Het plaatsen van houten trappen is een métier dat jaren expertise en know-how vraagt, en daar kan New Signature ruimschoots op bogen.

Moeilijke houten trappen: daar draaien wij onze hand niet voor om

Een trap met één kwartdraai, twee kwartdraaien, drie kwartdraaien of een rechte trap? Een trap met palier of een courbe trap met wrongstuk? Maakt niet uit hoe complex de situatie in uw woning is, daar draaien wij onze hand niet voor om. We komen meten, maken de tekening, nemen alles door met u, en daarna voeren we de plaatsing van de houten trap minutieus uit.

Houten trappen in alle soorten en stijlen

De keuze voor uw partner voor de plaatsing van uw houten trap is snel gemaakt: New Signature uiteraard! De écht moeilijke keuze is de keuze voor de houtsoort van uw houten trap. Gaat u voor de klassieke beuk of eik, of voelt u ook wel iets voor ons gamma aan speciale houtsoorten: afrormosia, afzelia, amerikaanse els, esdoorn, grenen, iroko, jatoba, merbau, movingui, notelaar, padouk, meranti, sipo, sapeli, rubberwood, wengé? Kom die keuze gewoon bij ons in de toonzaal in Meulebeke maken. Ook daar kunnen wij u adviseren, afhankelijk van uw interieur waarin uw houten trap moet ingebed worden.