Op zoek naar een specialist in houten trappen in Deinze? New Signature!

Wie in de regio Deinze op zoek is naar een specialist in het plaatsen van houten trappen, hoeft niet ver te zoeken: New Signature heeft namelijk een prachtige showroom in Sint-Martens-Latem waar je van maandag tot en met zaterdag terecht kan om een bijzonder uitgebreid aanbod aan soorten houten te trappen te bekijken. Zwevende trap, spiltrap, trap met trapbomen… je vindt het er allemaal.

Houten trappen in de kijker

Bij het kiezen voor een houten trap dienen verscheidene knopen te worden doorgehakt. Soort trap, houtsoort, soort afwerking… in onze showroom krijg je het nodige advies. New Signature kan immers bogen op jaren ervaring in houten trappen, en die expertise delen we graag met jou in een van onze showrooms. Je vindt er overigens ook nog een breed gamma andere producten: trappen, leuningen, deuren en lambriseringen.

Houten trappen kennen geen geheimen voor New Signature

Breng dus gerucht plannen mee van uw woon- of bouwproject, of foto’s van de situatie waar de trap moet komen. Dan kunnen we nog gerichter te werk gaan en adviseren. Maar sowieso komen we altijd zelf meten en maken we altijd onze eigen tekening. Houten trappen kennen geen geheimen voor New Signature, maar elke houten trap is een nieuwe uitdaging die we tot in de puntjes opvolgen. En zo staan we altijd een trapje hoger dan de concurrentie.