Dé specialist in houten trappen en deuren in regio Brugge

Dat durven we in alle bescheidenheid toch te stellen. Vanuit onze werkplaats in Meulebeke brachten we in regio Brugge al menige plaatsing van houten trappen tot een goed einde, en er komen er nog dagelijks bij. New Signature is dan ook een bedrijf met een lange geschiedenis in het plaatsen van houten trappen in West-Vlaanderen. Dus heeft u plannen voor een houten trap, dan staan wij nu al klaar om de ruimte persoonlijk te komen opmeten.

Houten trappen: meten is weten

Want elke opdracht begint daar mee: meten is weten. Pas na een grondige meting gaan onze technische tekenaars aan de slag, waarna we de tekening voorleggen aan u en in samenspraak verder aanpassen tot u 100% tevreden bent over uw plan voor uw houten trap.  

De houten trap van uw dromen

Naast het technische meet- en tekenwerk, zijn er nog tal van andere beslissingen en stappen die u moet nemen. Zoals stijl en houtsoort. Op onze website vindt u al heel veel inspiratie qua stijlen en qua houtsoorten voor uw houten trap, maar beter is nog als u die komt bekijken in onze toonzaal. Dan zult u echt het gevoel hebben dat u de juiste keuze maakt. Want sommige opstellingen zie je dan al eens in gesimuleerde situaties, en dan kunt u zich uw houten trap in uw eigen woning veel beter voorstellen. Dus: spring gerust even in de wagen vanuit Brugge naar onze toonzaal in Meulebeke. Een klein halfuurtje rijden om even met ons te kunnen bespreken, overleggen, en onze ervaring en adviezen op te slorpen. Daarna rest u enkel nog de keuze van uw dromen te maken.