Een aloude traditie sinds 1884

New Signature is een toonaangevende speler in de wereld van trappen en deuren.

Gegroeid vanuit het familiebedrijf "Trappenmakerij Vermeulen", is de familie Vermeulen nog steeds vertegenwoordigd in het bestuur van de firma maar door de sterke uitbreiding van productgamma zijn ook andere bestuurders aangetrokken, ten einde het financiële aspect, de studies voor productontwikkeling, de aanpassing aan de veiligheidsnormen en bijkomende technische kennis te verzekeren.

Anno 2013 willen we graag gekend staan als een flexibel, dynamisch en vooral innovatief bedrijf. Getuige hiervan is de recente uitbreiding van het productgamma deuren: akoestische en brandwerende deuren met ingewerkt glas worden voortaan in Meulebeke geproduceerd, volgens attesten op eigen naam behaald. Om die dynamiek, flexibiliteit en innovatie te onderstrepen, creërden we Signature+ als merknaam waarmee we onze oplossingen aanbieden.

Enthousiaste New Signature medewerkers werken met maar 1 doel voor ogen: onberispelijke trappen en deuren ontwerpen, produceren en plaatsen. Daarbij is de creatieve wisselwerking tussen u - als opdrachtgever en klant - en onszelf, wenselijk en noodzakelijk.