Oktober staat volledig in teken van de BISbeurs in Gent bij New Signature

Van 5 tot en met 13 oktober vindt in de Gentse Flanders Expo opnieuw de BISbeurs plaats. Deze inspiratiebeurs voor bouwers en verbouwers lokt jaarlijks duizenden bezoekers naar Gent. Bij New Signature is dit hét sein om jullie met open armen te ontvangen in onze showroom in Sint-Martens-Latem.

Geniet de hele maand oktober van gratis behandeling van uw nieuwe trap of parket

De titel hierboven geeft het al weg: wie in de maand oktober langskomt in onze showroom* in Sint-Martens-Latem en kiest voor een nieuwe houten trap, krijgt er gratis een behandeling (tot max €350, btw incl) bovenop! Gaat u voor een parketvloer op maat van New Signature? Dan krijgt u er gratis een hoogwaardige cat 1 behandeling bovenop.

 

Voor houten trappen op maat, kiest u New-Signature

Al onze trappen worden steeds op maat vervaardigd. Dit betekent dat onze technici in hoogsteigen persoon alles komen opmeten, vervolgens de best passende trap uittekenen en die vanaf nul opbouwen uit hout van de beste kwaliteit. Tot slot kunt u op ons rekenen voor de plaatsing en het eventuele onderhoud, herstellingen of renovatie achteraf.  

Wij bieden oplossingen in alle kleuren, maten, stijlen en dat voor elk budget. Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier. Wij beantwoorden al uw vragen en bezorgen u een geheel vrijblijvend voorstel op maat. 

 

Uw nieuwe parketvloer op maat bij New Signature in Sint-Martens-Latem

Naast houten trappen en -deuren, bent u bij New Signature ook altijd aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een nieuwe parketvloer. Ons vakmanschap wordt steeds op maat gemaakt en ons gamma biedt oplossingen voor alle smaken en budgetten. Parket is van alle tijden en staat haar mannetje probleemloos in zowel een klassiek- als een modern interieur.

Wij bieden de meest uiteenlopende kwaliteitsparketten en afwerkingsmogelijkheden, gaande van rustieke houtsoorten en -afwerkingen, tot een moderen look. Hierbij kiest u uit parket met- of net zonder voeg, geolied, vernist en alle denkbare breedtes en diktes... Noem maar op! 

Ook voor de plaatsing van uw nieuwe vloer kunt u rekenen op onze vakmannen.

 

Contacteer ons voor meer informatie op maat

Heeft u nog vragen over ons maatwerk of deze actie? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier. U bereikt ons bovendien telefonisch via 09/2 271 610

 

*deze actie is enkel geldig in onze showroom, niet op de webshop.