Fineer

Deuren in fineer worden gemaakt met een grote keuze aan houtsoorten (*) en krijgen een horizontaal of verticaal geplaatst fineer. Deze deuren kunnen geolied of gekleurd worden.

(*) beuk, eik, kerselaar, notelaar, esdoorn, afrormosia, merbau, sapeli, teak, wengé (aanvullend zijn veel andere houtsoorten mogelijk op vraag).

MDF

Deuren in MDF dienen als basis voor hoogwaardige lakdeuren.

Schilder

Schilderdeuren zijn standaarddeuren die u zelf kunt schilderen. Indien u dit wenst, bieden we de deuren ook gelakt aan.

Schilder RF

Schilderdeuren RF zijn identiek aan gewone schilderdeuren, met als meerwaarde dat ze brandwerend zijn. Ze komen in twee versies: 30 of 60 minuten brandweerbestand. Deze deuren worden vaak gebruikt bij projectbouw, bijvoorbeeld als inkomdeur voor appartementen of in de kelder.

Veiligheidsdeur

Een veiligheidsdeur is in de eerste plaats inbraakwerend. Daarnaast zijn ze automatisch RF30 brandweerbestand.

HPL (Laminaat)

Een deur in stratifié is aan beide zijden bekleedt met een HPL-laag (High Pressure Laminate). Deze kan in verschillende kleuren en dessins verkregen worden, alsook in imitatiehout.

Houten deur met metaal deurkader

Houten deuren met een metalen deurkader zijn een stuk steviger, dan met een houten deurkader. Daarom worden ze vaak gebruikt bij projectbouw, bijvoorbeeld als voordeur voor appartementsgebouwen.

Metaal deur met metaal deurkader

Metalen deuren met bijhorend deurkader zijn onverslijtbaar. Ze isoleren een stuk beter dan houten deuren, zijn brandwerend en veilig. Ze worden dan ook vaak toegepast in de industrie.

Hout is ons vak