Trendy trappen van New-Signature

Trendy trap in uw woning

De afgelopen periode hebben we als trappenmaker heel wat mensen blij gemaakt met hun nieuwe trendy trap. Dit gaat van het maken van nieuwe trappen tot het renoveren van bestaande trappen. Vaak werken we samen rechtstreeks met binnenhuisarchitecten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de trap al dan niet zal passen in uw interieur. Bij New-Signature kijken we altijd naar het totaalplaatje, dat wil zeggen trap, deur en parket. 

De trend in trappen

Robuuste trappen zijn in de mode, de houtstructuur van de trap mag zeker zichtbaar zijn en hoeft zich niet meer te verstoppen. Natuurlijke en neutrale tinten zijn in de mode. Een trendy en minimalistische aanpak komen steeds meer naar voor in combinatie met al dan niet industriële materialen. Voorbeeld van industriële materialen zijn de metalen balustrades. Maatwerk is een must geworden. 

Trappenmaker en trendsetter

New-Signature maakt al trappen sinds 1884. Een lange geschiedenis als trappenmaker geeft ons het voordeel van de kennis en ervaring om steeds mee te zijn met de laatste trends voor trappen. Met ons maatwerk spelen we in op duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. 

De trappen van New-Signature zijn stijlvol en afgewerkt. Onze trappen geven een lichte indruk en een warme toets binnen uw woning. Om u te inspriren een aantal voorbeelden:

Trappen New-Signature

Op zoek naar een trendy trap voor uw woning? Plannen om uw oude trap te renoveren? New-Signature komt graag tot bij u langs voor een vrijblijvende offerte! Laat u inspireren op onze website en wij hopen u snel te zien! Tot binnenkort.

Terug naar lijst