De voordelen van parket!

Wat zijn de voordelen van parket?

Op zoek naar de ideale vloerbekleding? Nog twijfels om te kiezen tussen alle mogelijkheden? Dan moet u zeker de voordelen van parket overwegen!

Voordelen van parket

Geen enkele vloerbekleding heeft een zo warme uitstraling als parket. Parket is een sfeerbrengend element in jouw huis en geeft een verwelkomend gevoel. Bovendien heeft parket als voordeel dat het een natuurproduct is. Dat betekent dat voor uw vloer enkel natuurlijke producten gebruikt zijn en er dus geen artificiële ingrediënten zijn toegevoegd. Zo draagt u met parket spontaan ook uw steentje bij voor het milieu, een extra voordeel!

Het milieu en u hebben echter ook voordeel aan de duurzaamheid en de lange levensduur van parket. De levensduur varieert wat afhankelijk van de houtsoort, maar u moet al zeker geen hout vasthouden om te weten dat je de volgende jaren er enkel van moet genieten. Als er dan toch na lange tijd iets zou misgaan, kunt u nog op beide oren slapen: parket heeft als voordeel dat het heel eenvoudig te renoveren en op te schuren is.

Economisch gezien is parket ook een goede keuze. Hout wordt schaarser en dus duurder. De parketvloer in je huis wordt dus jaar na jaar meer waard. Als laatste voordeel helpt parket je energiefactuur naar beneden omdat parket zeer goed isoleert. Met parket zit u er dus warmpjes bij. 

New-Signature heeft een ruim aanbod aan parket; massief parket, meerlagen parket, fineerparket, laminaat envinylparket.

We sommen alle voordelen van parket nog eens op:

  • Warme uitstraling
  • Natuurproduct
  • Duurzaamheid
  • Stijgende meerwaarde
  • Goede isolering
Terug naar lijst