New Signature overhandigt cheque t.v.v. school in Kameroen

Nu zondag, 24 september, wordt bij New Signature de cheque t.v.v. het sociaal project van IRIE in Kameroen overhandigt. Eerder werd een veiling georganiseerd waarbij verschillende schilderijen en andere stuks geveild werden voor dit goede doel. De opbrengst gaat integraal naar het project.

Wij nodigen u van harte uit, nu zondag 24 september 2017 om 11u bij de officiële overhandiging van de cheque in aanwezigheid van de delegatie. Deze gelegenheid gaat door in de toonzalen van New Signature te Sint-Martens-Latem.

Wat doet IRIE World voor kinderen in Kameroen?

IRIE wil mensen in moeilijkheden helpen en dit door in te zetten op de basisbehoeften van de mens. Zij streven naar verzelfstandiging van de lokale bevolking door ondersteuning van hun initiatieven.

In het midden van het regenwoud, in Zuid-kameroen, startte IRIE ivzw reeds een kleuter- en lagere school. De school, "Les Lionceaux" ligt in een gebied dat moeilijk bereikbaar is. De school wordt erkend door het Kameroens Ministerie van Lager Onderwijs. IRIE zet zich in om met de opbrengsten van organisaties de werkingskosten van deze school volledig op zich te nemen.

Van harte welkom

Wij heten u van harte welkom tijdens dit event voor een hapje en een drankje.

  • Wanneer: Zondag 24 september 2017 - 11u
  • Waar: Toonzalen New Signature - Xavier De Cocklaan 76 - 9830 St-Martens-Latem 

Tot dan!

Terug naar lijst