Actie Batibouw 2019

Batibouw staat opnieuw voor de deur! Het Mekka voor uw bouw- en interieurinspiratie gaat ook dit jaar opnieuw door in Brussels Expo, maar ook een beetje in Sint-Martens-Latem. Bij New Signature doen we namelijk ook iets speciaals: u geniet namelijk van ongeziene kortingen op een aantal van onze diensten.

Wie op het punt staat te bouwen, verbouwen of het huis opnieuw in te richten, steekt bij ons maar beter eens zijn/haar licht op. Batibouw is trouwens te bezoeken op donderdag en vrijdag 21 en 22 februari voor professionals en tussen zaterdag 23 februari en zondag 3 maart voor het grote publiek, telkens tussen 10:00 en 18:30, behalve op donderdag 28 februari. Dan vindt namelijk de traditionele nocturne plaats en kunt u alle standen bezoeken tot 22:00.

Laat uw trap gratis behandelen

Eén van onze speciale acties deze maand, is de gratis behandeling van uw trap en dit tot maar liefst €300 (excl. BTW). Zo ziet uw trap er steeds picobello uit.

Kies gratis deurkrukken

Kiest u tijdens Batibouw voor een nieuwe deur bij New Signature? Dan krijgt u er gratis een deurkruk bij (actie geldig tot €20, excl. BTW). Kom uw kruk kiezen in onze showroom in Sint-Martens-Latem. 

Gratis onderhoudspakket

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan geven wij u graag het nodige materiaal om uw parket opnieuw spik en span te doen ogen. Met een mooie onderhoudsbox en enkele topproducten kunt u zich volledig (verantwoord) uitleven op uw parketvloer. 

 

Al deze acties lopen speciaal voor u nog tot en met 30 maart 2018! Alle details over deze actie vindt u natuurlijk bij ons in de showroom in Sint-Martens-Latem.

Interesse? Neem dan snel contact op met ons via het onderstaande formulier of kom ons bezoeken in onze toonzaal te St-Martens-Latem. Tot dan!