Actie Batibouw 2020

Daar is Batibouw weer! Het Belgische Mekka voor al wie plannen heeft om te bouwen, verbouwen of voor wie gewoon interieurinspiratie wil opdoen. Ook dit jaar kunt u opnieuw terecht in de Brusselse Expo, of dichter bij huis: in Sint-Martens-Latem. Bij New Signature doen we namelijk ook iets speciaals: u geniet van een leuke actie op een aantal van onze diensten. 

Batibouw zelf is trouwens te bezoeken tussen zaterdag 29 februari en zondag 8 maart 2020. Deze beurs is op weekdagen geopend tussen 12:00 en 20:30 en op weekenddagen tussen 10:00 en 18:30, behalve op donderdag 5 maart. Dan vindt namelijk de traditionele nocturne plaats en kunt u alle standen bezoeken tot 22:30.

Geniet van een gratis trap behandeling bij New Signature

Tijdens onze Batibouw actie krijgt u een gratis behandeling van uw nieuwe trap bij aankoop van een houten of metalen trap op maat. Deze behandeling heeft een waarde tot maar liefst €300 (excl. BTW). Zo ziet uw trap er steeds picobello uit.

Parket behandeling (tot Cat 1) gratis

We verzorgen niet alleen uw trap, maar ook uw nieuwe parketvloer deze actiemaand! Op zoek naar een warme en sfeervolle parketvloer? Dan zit u goed bij New Signature. Kiest u voor 30/03 voor zo'n nieuwe vloer? Dan krijgt u er een hoogwaardige Cat 1 behandeling bovenop! Op onze kosten!

 

Batibouw actie New Signature: de voorwaarden 

Beide acties lopen de hele maand februari en maart bij New Signature in Sint-Martens-Latem. Dat betekent dat u nog tot en met 30 maart 2020 kunt genieten van een gratis behandeling van uw nieuwe parketvloer of trap. Alle details over deze actie vindt u natuurlijk bij ons in de showroom in Sint-Martens-Latem.

Vragen of interesse in een trap of parketvloer op maat? Neem dan snel contact op met ons via het onderstaande formulier of kom ons bezoeken in onze toonzaal te St-Martens-Latem. Tot dan!